Albayrak: 'Bu notu düşürmüş, bu onu yazmış, vız gelir, tırıs gider'

Albayrak: 'Bu notu düşürmüş, bu onu yazmış, vız gelir, tırıs gider'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “Kim ne yaparsa yapsın, ekonomide durum ortada. Bu notu düşürmüş, bu onu yazmış. Vız gelir, tırıs gider. Maliyede her gün daha fazla güçlenerek ilerliyor" dedi.

Bereket Enerji grubu ADM-GDZ elektrik Dağıtım tarafından Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa illerinden müşteri memnuniyetini arttırmak için günde 10 bin kişiye cevap verecek çağrı merkezinin açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa Bakan Albayrak ve Zeybekci’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan ve kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye ile ilgili değerlendirmelerini eleştiren Bakan Albayrak, “Kim ne yaparsa yapsın, ekonomide durum ortada. Bu notu düşürmüş, bu onu yazmış. Vız gelir, tırıs gider. Maliyede her gün daha fazla güçlenerek ilerliyor. Belki de bölgede ve dünyada son 10 yılda bu kadar siyasi istikrar başka yerde yaşanmadı. Bunun anlamı, algı operasyonuyla kim ne yaparsa yapsın, bütün bu oyunun farkındayız. Türkiye küresel oyunun içerisinde en güvenilir, en istikrarlı partner olmaya devam edecek. Ekonomisiyle, yetişmiş iş gücü, değişen alt yapısıyla, işadamları ve şirketleriyle bölgedeki eşsiz rolünü pekiştirmeye devam edecek. Dünya’daki en tehlikeli terör örgütleriyle mücadele ediyoruz. PKK, FETÖ bir yandan, DAEŞ, PYD diğer taraftan. Birlik ve beraberlik içerisinde bu örgütlere karşı duran başka devlet ve millet yok. Tüm bu küresel resim içerisinde çok çalışmaya ve büyümeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.