AKP’li vekilin ‘dili sürçtü’: Biz hırsız değiliz demiyoruz

AKP’li vekilin ‘dili sürçtü’: Biz hırsız değiliz demiyoruz

AKP Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, 17-25 Aralık operasyonlarıyla ilgili konuşması sırasında dili sürçünce “Biz hırsız değiliz, demiyoruz” dedi. Bunun üzerine muhalefet sıralarından alkışlar ve “Allah söyletiyor Allah” sesleri yükseldi.

AKP Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, 17-25 Aralık operasyonlarıyla ilgili konuşması sırasında dili sürçünce “Biz hırsız değiliz, demiyoruz” dedi.

CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel’in 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonuyla ilgili konuşmasının ardından AKP Grup Başkanvekili İlknur İnceöz söz aldı.

Kürsüye çıkan İnceöz konuşması sırasında dili sürçünce “Biz hırsız değiliz, demiyoruz” dedi. Bunun üzerine muhalefet sıralarından alkışlar ‘Bravo. Allah söyletiyor Allah’ sesleri yükseldi.

‘Hırsız değiliz zaten’

İnceöz konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Hırsız değiliz zaten, hırsız değiliz. Bu suçlamaları asla kabul etmiyoruz. 17-25 Aralık olduğu gün de aynı şeyi söyledim. Bu olaylar Ak Parti iktidarına karşı, seçilmiş iktidara karşı, milletin iradesine karşı yapılmış bir operasyondu. Onun için de bu operasyonlara karşı olduğumuzu söyledik. Mecliste bir soruşturma komisyonu kurulmuş, Meclis soruşturma komisyonu.

“Biz oraya geldiğimizde hiçbir önyargı olmadan soruşturma komisyonunda çalıştık. Ama CHP’nin, MHP’nin, HDP’nin milletvekilleri daha ilk andan itibaren görüşlerini tıpkı 17 Aralık medyası gibi ortaya koydu ve bir ön almayla o soruşturma komisyonu çalıştı.

“Bununla beraber soruşturma komisyonu görevini yaptı. Bu arada savcılık soruşturma konusunda takipsizlik kararı verdi. Tüm bilgi, belge, tanık ifadeleri konusunda burada da geldi, milletimizin oyuyla seçilmiş milletvekillerimizin desteğiyle beraber de burada soruşturma komisyonu hangi yönde karar vermişse milletvekilleri de o yönde uygulamayı bağımsız iradeleriyle karar vermiştir. Asla utanmadık, asla da utanılacak bir iş yapmadık.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.