AKP’li Kaya: Belediyelere kayyum devam edecek

AKP’li Kaya: Belediyelere kayyum devam edecek

AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, belediyelere kayyım atamalarının devam edeceğinin sinyalini verdi.

AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, İstanbul’daki bayramlaşma programında kayyum atamalarına ilişkin konuştu. 

Kaya, "Türkiye özellikle 2014'ten sonra Doğu ve Güneydoğu'da yaklaşık 102 HDP'li belediye var. Şehitlerimizin, gazilerimizin ve 79 milyon vatandaşımızın sağladığı kaynakların şehirlerin imkanı için değil, tam tersine şehirleri yaşanmaz hale getirmek için terörü desteklemek için kullanıldığını görmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hem terörle ilgili hem de FETÖ kapmasında 28 belediye başkanının yerine kayyum atandı. Bu ne ilk ne de son olacak. Özellikle altını çizmek istiyorum. Kim ki teröre destek veriyorsa hepsi bu ülkeden sökülüp atılacak. Hukukun karşısında hesap verecekler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.