AKP'li belediye başkanı tutuklandı!

AKP'li belediye başkanı tutuklandı!

Burdur’da dün gözaltına alınan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu tutuklanırken, eşi Mine Mutlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, dün öğle saatlerinde belediye binasına gelerek Başkan Süleyman Mutlu’yu makamında gözaltına aldı. Belediye Başkanı Mutlu’nun eşi Mine Mutlu da FETÖ soruşturması kapsamında polis ekiplerince evinde gözaltına alındı. 

Polis ekipleri, Süleyman Mutlu’nun makam odası başta olmak üzere, çiftin ev ve otomobillerinde de arama yaptı. Başkan ve eşi Mine Mutlu, daha sonra ifadeleri alınmak üzere Bucak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Bucak Adliyesine sevk edilen çift, ilk olarak Bucak Cumhuriyet Başsavcısına ifade verdi. Mahkemeye sevk edilen Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu tutuklanırken, eşi Mine Mutlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Süleyman Mutlu, polis ekipleri nezaretinde Burdur Cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.