AKP-CHP görüşmesi sona erdi

AKP-CHP görüşmesi sona erdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM'de bir araya geldi. Görüşmede yeni anayasa, Meclis İçtüzüğü, reformlar ve bütçe konuları ele alındı. Görüşme 2,5 saat sürdü.

Görüşmeye Davutoğlu ile birlikte Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı katıldı.

Kılıçdaroğlu'na ise CHP genel başkan yardımcıları Haluk Koç, Selin Sayek Böke ve Bülent Tezcan ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay eşlik etti. Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu ve beraberindeki heyeti Meclis'teki makam odasının girişinde karşıladı. Görüşmeye basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu, girişte basın mensuplarına poz verdi.

İLK AÇIKLAMA CHP'DEN GELDİ

CHP Sözcüsü Haluk Koç, görüşme sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Türkiye artık 12 Eylül anayasasından kurtulmak zorunda. Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun çalışması devam edecek. CHP Sözcüsü Haluk Koç: Torba yasa uygulamalarıyla ilgili şikâyetimizi ilettik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.