AKP Bölge Koordinatörü, Yüksekova'yı ziyaret etti

AKP Bölge Koordinatörü, Yüksekova'yı ziyaret etti

AKP Bölge Koordinatörü ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AKP İl Başkanı Av. Nurettin Fırat ve partililer ile birlikte Yüksekova’yı ziyaret etti.

ÖMER OĞUZ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve beraberindeki heyet ilk olarak Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan esnaflarla sohbet etti.

Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, Eski Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir ve muhtarların da eşlik ettiği Aygün esnafların sorunlarını dinleyerek ilçe esnafının sorunlarının çözülmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Esnaf ziyaretinin ardından Öğretmenevi’ne geçen Aygün ve beraberindeki heyet burada muhtarlarla ilçenin sorunlarıyla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. 

Toplantının ardından heyet Cumhuriyet Mahallesi Kani Heyder bölgesine giden heyet, mahallelinin sorunlarını dinledi. Ardından mahalle camisinde namaz kılan heyet, ilçedeki ziyaretlerini tamamlayarak ilçeden ayrıldı.

i-2-975.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.