AKP adayları Ağrı'da hüsrana uğradı

AKP adayları Ağrı'da hüsrana uğradı

Tendürek provokasyonunun açığa çıktığı Ağrı'da, AKP milletvekili adaylarının tanıtımının yapılacağı mitinge Ağrılılar ilgi göstermedi.

AĞRI - İzlenilen siyaset ve bugüne kadar verilen sözlerin yerine getirilmemesi dolayısıyla bölge kentlerinde tepkilerin hedefinde olan AKP'ye ve AKP'li milletvekilleri adayları gittikleri her yerde bölge halkının farklı tepkileriyle karşılaşmaya devam ediyor.

Urfa'da yapılan elektrik kesintileri nedeniyle mağdur edilen çiftçilerin AKP'li milletvekilleri adaylarının yer aldığı konvoyun önünü keserek tepkilerini göstermesinin ardından AKP'liler ikinci şoku Ağrı'da yaşadı. AKP İl Teşkilatı tarafından günlerdir hazırlıkları yapılan aday tanıtım mitingi, Tendürek provokasyonunun açığa çıkmasının da etkisi ile adeta fiyaskoyla sonuçlandı. Miting öncesi konvoy halinde kentte dolaşan adaylara, yol güzergâhında bulunan halk tarafından zafer işaretleri yapılarak tepki gösterildi.

-1-073.jpg

Kent turunun ardından miting için geçilen partinin il binasının önünde bekleyenlerin sayısının azlığı da dikkat çekti. Bina önünde toplanan az sayıdaki partililere seslenen AKP'li milletvekili adaylarından Halil Özyolcu, HDP'ye yüklendi.

Özyolcu, HDP'nin mevcut sistemi değiştirmek istemediğini iddia ederek, 30 Mart ve 1 Haziran seçimlerinde BDP'ye oy veren yurttaşları yanlış yapmakla suçladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.