Akdoğan ve Yıldız sanayi esnafını ziyaret etti

Akdoğan ve Yıldız sanayi esnafını ziyaret etti

HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan beraberindeki belediye, HDP ve DBP il örgütü heyeti ile sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

HAKKARİ - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Hakkari Belediyesi Eş Başkan Vekili Fatma Yıldız, belediye meclis üyeleri, HDP ve DBP Hakkari il örgütü yönetimi heyet halinde sanayi sitesini ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi.

Milletvekili Akdoğan ve beraberindeki heyet gerçekleştirdikleri ziyarette sanayi sitesinin tüm bloklarını gezip esnaflar ile tek tek işyerlerinde buluştu. Burada esnaflar ile görüşmeler yapan ve esnafın sanayi sitesinde yaşadıkları altyapı ve üstyapı sorunları dinleyen Milletvekili Nihat Akdoğan ve Belediye Eş Başkan Vekili Fatma Yıldız esnafın yaşadığı sorunları önemli bulduklarını ve sorunların en kısa sürede giderilmesi için çalışma başlatacaklarını belirttiler.

Ayrıca sanayi sitesi esnafları, Milletvekili Akdoğan’ın, Belediye Eş Başkan Yıldız’ın, belediye meclis üyelerinin, HDP ve DBP İl örgütü yönetiminin sanayi sitesine yapmış olduğu ziyaretten memnun kaldıklarını ifade etti.

i-1-20160801173232.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.