Akdoğan: Ne masası, bundan sonra masanın bacağını bulursunuz

Akdoğan: Ne masası, bundan sonra masanın bacağını bulursunuz

AKP'li Yalçın Akdoğan'dan, müzakere masaları tartışmalarına ilişkin, "Ne masası, bundan sonra masanın bacağını bulursunuz" ifadelerini kullandı.

Çözüm sürecinde koordinasyon görevini üstlenen eski Başbakan Yardımcısı, AKP İstanbul Milletvekili Yalçın Akdoğan, yeniden masaya dönülmesi yönündeki çağrılara ilişkin olarak "Masa falan yok kardeşim" dedi.

Yalçın Akdoğan'ın Star gazetesindeki yazısı özetle şöyle:

"Armudun sapı üzümün çöpü derken geriye masanın bacağı kaldı. 

Ne masası mı? 

Hani birileri masaya dönülsün, görüşmeler tekrar başlasın diyor ya, o masa... 

Masa falan yok kardeşim, her türlü çözüm girişimini patlattığı bombalarla havaya uçuran, her türlü görüşmeyi silah dayatmasıyla rayından çıkaran gözünü kan bürümüş bir anlayışla neyi görüşeceksiniz?

Demokrasilerde görüşme ve diyalog ne kadar değerliyse kan, silah, terör, şiddet o kadar kötüdür.

Eğer siz görüşme ile dayatmayı ve şantaj ilişkisini birbirine karıştırıp her sözü terör ateşiyle yakıp yok ederseniz muhataplık vasfı falan bulamazsınız.

Toplum, devletin iyi niyetli çabalarını görmüş ve hep destek vermiştir. Bugün de milletimiz mücadelenin gereğine inanmakta ve bölücü örgütün kirli oyunlarına karşı devletin haklı mücadelesini desteklemektedir.

İster tek yol silah diyen bir terörist örgüt olarak bakılsın, ister küresel güçlerin maşası ve piyonu olan bir taşeron örgüt olarak... Böyle bir örgüt bundan sonra bulsa bulsa masanın bacağını bulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.