Ahmet Türk iki aileyi barıştırdı

Ahmet Türk iki aileyi barıştırdı

Kaya ve Sıcak aileleri arasında bir yıl önce başlayan husumet, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk’ün devreye girmesiyle barışla sonuçlandı.

Mardin’in Derik ilçesinde Kaya ve Bingöl’den Sıcak aileleri arasında bir yıl önce başlayan husumet, Mardin Büyükşehir Belediyesi Ahmet Türk’ün makam odasında yapılan barış merasimi ile son buldu.

Barış merasimine HDP Mardin İl Örgütü Eş Başkanı Musa Alkan, HDP ve DBP il yöneticileri, aralarında husumet bulunan Kaya ve Sıcak ailelerinin fertleri katıldı.

İNSANLARIMIZ BİRBİRİNE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN YÜREĞİMİZ YANIYOR

Merasimde konuşan Eş Başkan Türk, son zamanlarda bir çok sayıda ölümün yaşandığına dikkat çekerek, “Bizim insanlarımız bir birine düştüğü zaman yüreğimiz yanıyor. Aramızda yaşadığımız sorunları büyütmemeliyiz. Eğer bunu sorun haline getirip düşmanca birbirimize yaklaşırsak bu bizim için büyük bir ayıptır. İki ailemize de barış için gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.