Ağrı'da kar temizliği

Ağrı'da kar temizliği

Ağrı Belediyesi tarafından şehir merkezinde ve mahallerde başlatılan karla mücadele çalışmaları sürüyor.

YÜKSEKOVA HABER

AĞRI - Ağrı Belediyesi'nin il genelinde başlattığı kar temizleme ve tuzlama devam ediyor.

Tüm imkanları ile seferber olan Ağrı Belediyesi Temizlik ve Fen işleri müdürlüğü mahalle, cadde ve sokak yollarını açtıktan sonra şehir merkezinden başlayarak biriken karı kamyonlarla şehir dışına çıkarıyor. 

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ağrı Belediye Eşbaşkan vekili Burhan Daşdemir, "Kaç gündür çok yoğun bir şekilde kar yağdı. Biz de bu karı temizlemek için tüm Fen ve Temizlik çalışanların izinlerini kaldırdık. Gece ve gündüz ekiplerimiz çalışmaktadır. Halkımız da bize yardımcı olmaktadır. Karla mücadelemiz devam etmektedir. Şu an hemen hemen tüm yolları açtık. Şimdi de şehir merkezinden başlayarak karı toplayıp şehir merkezin dışına çıkartıyoruz. Şu an tüm ekiplerimiz iş başındadır. En kısa zamanda tüm karı temizleyeceğiz. Biz halkımıza laik olamaya çalışıyoruz. Biz halkımızın ihtiyaçlarına cevap olabilmek için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Tüm ekipler ara vermeden çalışmalarına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.