Adli Tıp önünde eylem: 2 gözaltı

Adli Tıp önünde eylem: 2 gözaltı

Polis operasyonunda vurularak yaşamlarını yitiren DHCK'liler Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol'un cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

İSTANBUL - Berkin Elvan soruşturmasına bakan Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı "Berkin'in katilleri açıklansın" talebi ile rehin alan ve polis operasyonunda vurularak yaşamlarını yitiren DHCK'liler Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol'un cenazeleri Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Adli Tıp Kurumu önünde "Berkin için adalet isteyen halkın savaşçıları ölümsüzdür" yazılı pankart açan 2 kadın ise gözaltına alındı. Adli Tıp Kurumu önünde polisin geniş önlemleri devam ediyor.

Yaşamını yitiren rehin tutulan Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın cenazesi de dün gece kaldırıldığı Florence Nightningale Hastanesi'nden Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Kiraz'ın cenazesi bugün saat 11.00'de Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde yapılacak törenin ardından Eyüp Sultan Cami'nde kılınacak cenaze namazı sonrasında Eyüp Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.