Adıyaman’da, Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi

Adıyaman’da, Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi

Adıyaman Kardelen İzcilik, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Adıyaman’da, öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Adıyaman Kardelen İzcilik, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Demokrasi Parkında düzenlenen kermese İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Adil Alan, İşkur İl Müdürü Ramazan Tatar ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kermesten elde edilecek gelir, dernek üyeleri tarafından tespit edilen 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında eğitim ve öğretimlerini tamamlamak isteyen ve maddi durumu zayıf olan öğrencilere aktarılacak.

Yoğun ilginin gösterildiği kermesle ilgili olarak bilgiler veren Adıyaman Kardelen İzcilik, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Hüseyin Şen, “Kermesimiz 3 gün boyunca burada açık kalacaktır. Kermesimizden elde edilecek gelir tespit edilen maddi durumu zayıf öğrencilere verilecek ve onların ihtiyaçları giderilecektir. Maddi durumu zayıf olan öğrencilerimize destek amaçlı açtığımız bu kermesimize herkesi bekleriz. Kermesimizde emeği geçen herkese ve öğrencilerimize destek olmak için gelen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Düzenlenen kermesin 3 gün boyunca açık kalacağı ise belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.