Adana ve Mersin'de gözaltı operasyonu

Adana ve Mersin'de gözaltı operasyonu

Adana'da bu sabah yapılan ev baskınlarında aralarında çocukların da olduğunu onlarca kişi gözaltına alındı. Mersin'de de Akdeniz Belediyesi basın çalışanı Abdullah Özkılavuz evine yapılan baskınla gözaltına alındı.

Adana'nın Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde bulunan birçok eve polis eşzamanlı baskın düzenledi. Baskın yapılan evler didik didik aranırken, eşyaları ise dağıtıldı. Aramalar ardından gözaltı gerekçeleri öğrenilemeyen ve aralarında çocukların da olduğu onlarca kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.

Mersin'de belediye çalışanı gözaltında

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı Yeni Mahalle de ikamet eden Akdeniz Belediyesi basın çalışanı Abdullah Özkılavuz'un evine polis sabah erken saatlerde baskın düzenledi. Baskında evin aranması ardından Özkılavuz gözaltına alındı. Gözaltı gerekçesi öğrenilemeyen Özkılavuz'un Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.