70 kiloluk rögar kapağı 8 metre havaya fırladı

70 kiloluk rögar kapağı 8 metre havaya fırladı

Beşiktaş'ta yer altında biriken metan gazının oluşturduğu basınç, 70 kiloluk rögar kapağını 8 metre kadar havaya fırlattı. Paniğe neden olan olay sırasında sokakta kimsenin olmaması faciayı önledi.

Olay, Beşiktaş Mecidiye Mahhallesi Cebinlik Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yer altında biriken metan gazının oluşturduğu basınç nedeniyle rögar kapağı yerinden fırladı. Metrelerce havaya uçan rögar kapağı paniğe neden oldu. Olay yerindeki Ermeni ilkokulu öğrencilerinin derste olması ve sokakta kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Olay yerinde görevliler tarafından gaz ölçümü yapıldı. Patlamaya tanık olan bir vatandaş, "Rögarın içindeki gaz sıkışması oldukça şiddetliydi" dedi. 

Bir başka vatandaş ise, "Patlama meydana geldi. Kimse yaralanmadı. Okul geçişi, kilise de var, okulun dağılma saatine denk gelebilirdi. Şanslıyız. 70 kilo ağırlığındaki rögar kapağının 8 metre kadar havaya fırladığı söyleniyor görgü tanıkları tarafından" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.