6 araç birbirine girdi, 8 kişi yaralandı

6 araç birbirine girdi, 8 kişi yaralandı

Maraş – Adana karayolunun 38. kilometresinde aşırı yağış ve dikkatsizlik zincirleme kazaya neden oldu. 6 aracın birbirine girdiği kazada, 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş istikametinde ilerleyen E.Ö. yönetimindeki 33 NZD 67 plakalı otomobil, virajı alamayarak yoldan çıkıp takla attı. Bu sırada kazayı merak eden sürücüler yavaşlayınca aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yol ve görüş açısının da az olması sebebiyle M.M. yönetimindeki 80 DT 558 plakalı otomobil, A.S. idaresindeki 06 DL 6657 plakalı otomobil, H.K. yönetimindeki 41 E 5523 plakalı kamyon, M.Y. idaresindeki 63 LH 729 plakalı otomobil ve H.A. yönetimindeki 46 BH 519 plakalı otomobil zincirleme kazaya karıştı.

Kazada; M.C., Y.K.B., D.C., Z.Ö., H.N.C., K.Y.C., H.C. ve E.Ö. yaralandı. Yaralılar, olay yerinde 112 ekiplerin ilk müdahalesinin ardından, Kahramanmaraş Yörük Selim Hastanesi, Necip Fazıl Şehir Hastanesi ve KSÜ Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Kazada görgü tanığı Metin Akçadağ, "Otomobil sürüklenerek kenara doğru geldi ve takla attı, diğer arkasındaki araçlar ise yardım etmek amaçlı yavaşladı ve birbirlerine çarptılar" dedi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.