2010 Newroz'undan...

2010 Newroz'undan...

Diyarbakır, Hakkari, Şırnak, Van, İstanbul, İzmir, Bolu Kıbrıs ve birçok noktanın Newroz'undan görüntü ve fotoğraflar... Tıklayın!

Yüksekova Haber olarak 2010 Newroz'unda Türkiye ve Dünyanın birçok noktasındaki Newroz kutlamalarını haber, foto ve videolarıyla sizlerle paylaşma gayreti içerisindeydik. Newroz kutlamaları boyunca sayfalarımızdan okurlarımıza yaklaşık 2000 adet fotoğraf ve onlarca video paylaştık. Öyle ki 17 Mart Yüksekova Newroz'undan 21 Mart Diyarbakır Newroz'una kadar birçok merkezden okurlarımıza ulaştırdığımız haber ve görsellere gösterilen ilgi nedeniyle zaman zaman sayfamız kilitlendi, ziyaretçi trafiği aşırı yoğunlaştı. Yurt içinden ve Yurt dışından Milyonlarca kişi Newroz heyecanını yuksekovahaber.com sayfasından takip etti. Muhabir ve editörlerimizin yoğun emek ve gayretleri sonucu Newroz bayramı süresince sizlere ulaştırdığımız foto galeri ve görüntülerden bazılarını sizler için derledik:

YÜKSEKOVA 2010 NEWROZ'U

VİDOLAR: 1.BÖLÜM - 2. BÖLÜM - 3. BÖLÜM - 4. BÖLÜM - 5. BÖLÜM

FOTOĞRAFLAR: 1. BÖLÜM - 2. BÖLÜM - 3.BÖLÜM - DÊLEZI KÖYÜ

DİYARBAKIR 2010 NEWROZ'U

VİDEOLAR: 1. BÖLÜM - 2. BÖLÜM - 3. BÖLÜM

FOTOĞRAFLAR: DİYARBAKIR NEWROZ FOTOĞRAFLARI

HAKKARİ 2010 NEWROZ'U

VİDEOLAR: 1. BÖLÜM - 2.BÖLÜM - 3. BÖLÜM - 4. BÖLÜM

FOTOĞRAFLAR: HAKKARİ  NEWROZ FOTOĞRAFLARI

ŞEMDİNİ 2010 NEWROZ'U

VİDEOLAR: 1.BÖLÜM - 2.BÖLÜM - 3.BÖLÜM

FOTOĞRAFLAR: ŞEMDİNLİ NEWROZ FOTOĞRAFLARI

ÇUKURCA 2010 NEWROZ'U

FOTOĞRAFLAR: ÇUKURCA NEWROZ FOTOĞRAFLARI

KIBRIS 2010 NEWROZ'U

FOTOĞRAFLAR: KIBRIS NEWROZ FOTOĞRAFLARI

ESKİŞEHİR 2010 NEWROZ'U

GÖRÜNTÜLER: 1. BÖLÜM

FOTOĞRAFLAR: ESKİŞEHİR NEWROZ FOTOĞRAFLARI

 İL İL KARIŞIK GÖRÜNTÜ VE FOTOĞRAFLAR

* Kars, Güroymak, Suruç, Kozluk, Kocaköy, Beytüşşebap, Hani ve Dicle kutlamalarından fotoğraflar (Foto Galeri)

* Mardin, Hilvan, Ömerli, Dargeçit, Derik, Viranşehir, Lice, Midyat, Kurtalan, İdil, Karayazı, Diyadin, Çaldıran, Patnos ve Tutak kutlamalarından fotoğraflar (Foto Galeri)

* Van, Batman, Siirt, Şanlıurfa, Bingöl, Nusaybin, Kızıltepe, Mazıdağı, Uludere, Silopi, Birecik ve Halfeti'de onbinlerce kişi Newroz ateşini yaktı. (Foto Galeri)

* İstanbul, Şırnak, Cizre ve Dersim kutlamaları (Foto Galeri)

* Silopi Newroz Kutlamaları (Video)

NEWROZ ETKİNLİKLERİNİN OKURLARIMIZA ULAŞTIRILMASINDA EMEĞİ GEÇENLER: NECİP ÇAPRAZ - ERKAN ÇAPRAZ - ÖMER OĞUZ - ZEKİ DARA - TURGUT SARI - MAHİR YILDIZ - AHMET KAVAK - YAKUP BAY - VAHAP BAY - DERYA KIZIL - NİHAT ÇAPRAZ - ÖMER BALKAN - KADİR KAYA - TAYFUN ÇAPRAZ - SERHAT AĞAOĞLU