2 milyon ziyaretçi takip etti

2 milyon ziyaretçi takip etti

Yüksekova’da startı verilen 2010 Newroz’unu milyonlarca kişi Yüksekova Haber’den takip etti. Okurlarımıza milyonlarca kez teşekkür ediyoruz.

BDP ve DTK’nın organize ettiği, ‘Barış ve Çözüm Newroz’u’ olarak adlandırılan 2010 Newroz’unun ilk ateşinin yakıldığı Yüksekova’daki kutlamalara yaklaşık 100 bin kişi katıldı. Yüksekova’da yaşanan bu tarihi kutlamayı Yüksekova Haber Gazetesi okurları için an be an takip etti.

39100BDP Eş Başkanları, kapatılan DTP’nin Eş Başkanı Ahmet Türk ve siyasi yasaklı milletvekili Aysel Tuğluk, BDP milletvekilleri, Başta Osman Baydemir olmak üzere BDP’li belediye başkanları, BDP genel merkez yöneticileri ve yurt dışından birçok heyetin, katıldığı görkemli Yüksekova Newroz’unda Newroz alanında tam kadro görev yapan Yüksekova Haber Gazetesi emekçileri bir başarıya daha imza attılar.

BİR GÜNDE 2 MİLYON ZİYARETÇİ

Bölgede gazetecilik alanında birçok ilke imza atan Yüksekova Haber Gazetesi, Yüksekova’da yaşanan Newroz ilkini, habercilik ilkiyle de birleştirdi. Yurt içi ve yurt dışından 2 milyon kişi Yüksekova Newroz’unu yuksekovahaber.com adresi üzerinden takip etti.

Yüksekova Haber’den Necip Çapraz, Erkan Çapraz, Zeki Dara, Ömer Oğuz, Turgut Sarı, Mahir Yıldız, Yakup Bay ve Vahap Bay tarafından geçilen haber, fotoğraf ve görüntülerle Yüksekova’daki Newroz coşkusu okuyuculara eksiksiz aktarıldı.

GÜNÜN YORGUNLUĞUNU UNUTTUK

1 haberle ilgili 1 günde yaklaşık yaklaşık 400 fotoğraf ve 40 dakikalık görüntüyü okuyucularına ücretsiz olarak aktaran Yüksekova Haber Gazetesi emekçileri günün yorgunluğunu haber merkezinde 2 milyon tıkla karşılaşınca unuttu.

39101