2. Lig Amed Futbol Turnuvası başladı

2. Lig Amed Futbol Turnuvası başladı

Kayapınar Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen "2.Lig Amed Futbol Turnuvası" başladı. 250 sporcunun katıldığı turnuvada başarı gösteren sporcular, kulübün profesyonel takımlarına davet edilecek.

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da, Kayapınar Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen ve lise ile ortaokul öğrencilerinin oluşturduğu 22 takımın 3 gurupta mücadele edeceği "2.Lig Amed Futbol Turnuvası" başladı. Bir ay sürecek turnuvanın maçları, belediyenin spor kompleksinde oynanacak. Turnuvanın açılışına Kayapınar Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, Başkan Yardımcısı Nesrin Keskin, kurum temsilcileri, okul yönetimleri, sporcular ve aileleri katıldı. 

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Aydın, "Spor yıllar boyunca kapitalist düzenler tarafından halkların aleyhine ve kendi iktidarlarına hizmet eden bir araç olarak kullanılmıştır. Fakat spor, gerçek anlamda halkların kaynaşması, dayanışma ve bir arada bulunma kültürünün gelişimi anlamında önemli bir etkinliktir. Halk belediyeleri olarak görevde olduğumuzdan bu yana sporun gerçek anlamıyla kitlelerle buluşması için çabası içinde olduk. Bu anlamıyla şehre kazandırdığımız bu spor tesisinde yaptığımız tüm etkinlikler bu doğrultuda organize edilmektedir. Gençlik geleceğimizdir" şeklinde konuştu. 

Spor malzemelerini belediye karşıladı

Turnuvaya katılan 250 sporcunun spor malzemeleri de belediye tarafından karşılandı. Turnuva boyunca oynanacak tüm maçlar, kulübü hocaları tarafından izlenerek, tespit edilecek başarılı futbolcular kulübün profesyonel takımlarına davet edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.