15 gündür kayıp küçük çocuğun cenazesine ulaşıldı

15 gündür kayıp küçük çocuğun cenazesine ulaşıldı

İstanbul Kartal'da 15 gündür kayıp olan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün cansız bedeni, Tuzla'da bir ormanlık alanda bulundu. Cinayetin baş şüphelisi olarak, annenin yasak aşk yaşadığı iddia edilen servis şoförü her erde aranıyor.

İstanbul Kartal'da 9 Mart günü okuldan çıktıktan sonra ortadan kaybolan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün cansız bedenine ulaşıldı. 15 gündür her yerde aranan Beratcan ile ilgili dün gelen bir ihbarı değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, küçük çocuğun cesedini Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda buldu. 

Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan küçük çocuğun cenazesi üzerine yapılan ilk incelemede kesik yada kurşun yarası olmadığı tespit edildi. 

İncelemede talihsiz Beratcan'ın boğularak öldürülmüş olma ihtimali ağırlık kazanırken, Beratcan'ın kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemede belirlenecek.

Cinayeti çözmek için kamera kayıtlarından yola çıkan Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler ise, ailenin ilişkilerini de göz önünde bulundurup özellikle annesinin ilişkilerini araştırdı. 

Ekipler, araştırma sonucunda küçük çocuğun annesiyle gönül ilişkisi olduğu sonucu çıkartılan servis şoförüne ulaştı. 

Küçük çocuğu okul çıkışında kaçırdığı ve olay günü boğarak ormana attığı ileri sürülen cinayet şüphelisini bulmak için birçok yere baskın düzenleyen polisler, henüz kendisini bulamadı. Derinleştirilen araştırmalarda cinayet şüphelisinin il dışına kaçtığı tespit edildi. Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin ortadan kaybolan servis şoförünü yakalamak için operasyonları sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.