11 Ocak hava durumu

11 Ocak hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının ülkenin iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Lodos'un Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege ile Orta Karadeniz'in

Yapılan son değerlendirmelere göre, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Kocaeli, Sakarya, Samsun, Erzincan, Artvin ve Ardahan çevrelerinde aralıklarla yağış geçişleri bekleniyor. Yağışların; sabah saatlerinde Antalya'nın doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden sonra Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Ardahan ve Artvin çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının ülkenin iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 

Rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı (Lodos), güneydoğu bölgelerde kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege ile Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. 

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde aralıklı yağmurlu 9

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 15

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 19

Adana: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 15

Antalya: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların sabah saatlerinde doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor 18

Samsun: Parçalı çok bulutlu ve sabah saatlerinde yağmurlu 17

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 16

Erzurum: Parçalı, zamanla çok bulutlu 1

Diyarbakır: Parçalı zamanla çok bulutlu 8

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.