100 yolcunun bulunduğu bot battı

100 yolcunun bulunduğu bot battı

Malezya açıklarında 100 kişiyi taşıyan bir bot battı. Olayda hayatını kaybeden olup olmadığına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Malezya’nın batı kıyısı açıklarında yaklaşık 100 kişiyi taşıyan bir geminin sabah saatlerinde alabora olduğu bildirildi.

Malezya Denizcilik Emniyet Teşkilatı Sözcüsü, geminin alabora olduğu sıralarda çevrede bulunan balıkçı teknelerinin yardım çağrısında bulunduğunu kaydederek, arama kurtarma ekiplerinin olay yerine sevk edildiğini ancak ekiplerden de henüz herhangi bir geri dönüş olmadığını belirtti.

Sözcü, olayda herhangi bir can kaybının olup olmadığına dair henüz net bir bilgi alamadıklarını ifade ederek, çevrede bulunan balıkçıların bazı kişileri kurtarmayı başardığını aktardı.

Yerel medyada yer alan haberlerde geminin kaçak göçmen taşıdığı ifade edilirken, yetkililerden olayla ilgili herhangi bir doğrulama gelmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.