10 aylık bebek, cami avlusunda donarak öldü

10 aylık bebek, cami avlusunda donarak öldü

Fatih'te 19 yaşındaki genç kadının evlilik dışı dünyaya getirdiği 10 aylık Aybüke bebek, cami avlusunda anneannesinin kucağında donarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, dün sabah saatlerinde Fatih'te bulunan Dülgerzade Camii'nde meydana geldi. İddiaya göre, şehirlerarası otobüslerde hostes olarak çalışan 19 yaşındaki genç kadının evlilik dışı dünyaya getirdiği 10 aylık bebeği Aybüke, cami avlusunda anneannesinin kucağında donarak öldü.

Olay gecesi kalacak yer bulamayınca bir camiye sığınan anneanne Canan A.'nın, sabah kalktığında torununu hareketsiz ve yüzü mor olarak yattığını görünce cami yakınında bulunan bir özel hastaneden yardım istediği, hastanede ise bebeğin donarak hayatını kaybettiğinin belirlendiği öğrenildi.

Fatih'te Dülgerzade Camii'nde anneannesinin kucağında donarak ölen bebeğin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 19 yaşındaki anne Feride A., anneanne Canan A. ve baba Alaattin K. ise gözaltına alındı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

ANNESİ, BABASI VE ANNEANNESİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Fatih'te 10 aylık Aybüke'nin donarak ölümüne ilişkin gözaltına alınan baba, anne ve anneanne, adliyeye sevk edildi.

Fatih'te dün sabah özel bir hastaneye giden Canan A., 10 aylık torunu Aybüke'nin donarak öldüğünü söyledi.

Olayı soruşturan polis, Aybüke'nin annesi Feride A., anneanne Canan A. ve baba Allaatin K.'yı gözaltına aldı. Geceyi Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geçiren bebeğin anne ve babası, sabah adliyeye sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.